Práce s ohněm
U mě neplatí "nehraj si s ohněm"! Já ti naopak ukážu, jak si s ním hrát a jak pracovat s jeho teplotou!
Předám ti svoje nejlepší
Se mnou na grilu už nikdy nepohoříš!
Nečekej žádný drahý suroviny ani to, že bys u toho grilu stál celej den.
Ukážu ti svoje osvědčený postupy a tajný triky, který z tebe udělají legendu každý grilovačky.
U mě neplatí "nehraj si s ohněm"! Já ti naopak ukážu, jak si s ním hrát a jak pracovat s jeho teplotou!
Jak připravit jakejkoliv kousek masa, aby byl šťavnatej a křehoučkej a chutnal jako z luxusní stejkárny
Marináda dělá skvělý věci ještě lepší. Já ti ukážu ty nejlepší, jaký znám.
Předám ti můj ověřenej systém, díky kterému si jednoduše připravíš věci dopředu, budeš mít hotovo za polovic času a už nikdy nic nespálíš.
Skvěle podtrhnou tu parádu z tvýho grilu. Na kupovaný dipy si už nikdy nevzpomeneš!
Odhalím ti svoje know how, co jsem ještě nikomu neukázal. Díky tomu proměníš každé jídlo z grilu na zážitek, na kterej nikdo jen tak nezapomene.
Prostě to bude jako kdybys u sebe doma objevil novej pokojíček, kterej voní ohněm, kouřem a létem.
Tahle masová šlechta ke grilování prostě patří. Vybral jsem pár levnějších kousků, který ale budou chutnat, jako z tý nejlepší stejkárny.
Tohle je super sexy řez, kterej se dá připravit na milion způsobů. Já ti ukážu ten nejlepší z nich.
Nejen že vypadá efektně na talíři. On i skvěle chutná. Musíš ale vědět, jak na něj. A to ti přesně ukážu.
Špička mezi steaky! Doslova! Česky se totiž jmenuje květová špička :-) díky svýmu tukovýmu krytí je neskutečně šťavnatá a voňavá.
Se svým hovězím bráchou si rozhodně v ničem nezadá. Naopak! Je mnohem šťavnatější a chuťově nabitější!
Krkovici všichni známe a všichni jsme ji už někdy grilovali. Tahle ale bude chutnat jako knedlo zelo! Jak? To ti prozradím v kurzu!
Tohle je můj trik, jak dostat do svých steaků a burgerů daleko větší chuťovou hloubku. Odteď to bude i tvůj trik!
Jak vzít úplně dostupný maso a udělat z něj stejk jak ze špičkový restaurace.
Burger, žebra i křídla jsou taková svatá trojice z grilu. Společně z nich vytvoříme takovej chuťovej kánon, kterej ti bude znít v hlavě ještě o vánocích.
Jednoduchej postup, pár surovin a jeden tajnej trik. Tohle je moje srdcovka, kterou sem poprvé vytáhl na světlo světa. Doteď jsem ho dělal jen doma!
Tyhle křídla tě vezmou rovnou do nebe. A nutno podtknout, že to je ten nejlevnější výtah, jakým si kdy jel :-) křídla totiž stojej fakt pár koru, ale dost možná to je nejlepší jídlo z celýho kurzu!
Kdo by je nemiloval?! Je ale potřeba vědět jak na ně, aby nebyly tuhý a šly krásně od kosti. Tyhle jdou! A úplně sami. Uvidíš!
Moje největší bestsellery, který nestojej skoro nic a přitom to jsou neskutečný bomby, díky kterým si i o tobě bude vyprávět celé přilehlé okolí. Nebo minimálně všichni v "dočichové" vzdálenosti. :-)
Moje zelenina je tak dobrá, že nemusí být "jen" příloha, ale může bejt z fleku hlavní hvězdou tvojí grilovačky
Konečně mrkev, kterou budou milovat i děti. Pokud jim to teda dřív nesníš :D
Totální návykovka k posezení, pivu nebo vínu. Daleko lepší a zdravější než nějaký chipsy!
Tohle jídlo je přesně ten příklad, kdy se z přílohy může z fleku stát hlavní hrdina grilovačky. Přitom to je tááák jednoduchý!
Jak zeleninu ochutit a ogrilovat, že se stane hlavní hvězdou tvojí grilovačky. Mrkev nebude sedět v koutě!
Omáčky jsou to, co odděluje grilování od nezapomenutelnýho festivalu chutí. Já ti ukážu úplný klasiky i kousky, který tady ještě nebyly! Na kupovaný dipy si už nevzpomeneš
Tahle pikatní ale přitom jemná omáčka skvěle podtrhne chuť tvýho masa.
Tuhle omáčku jsem vymyslel speciálně pro tenhle kurz. Skvěle se hodí k vepřovému, ale my jí na natáčení jedli i samotnou :-)
Strašně jednoduchá a strašně dobrá. Dá se jíst k čemukoliv a navíc funguje skvěle jako marináda.
Trocha francouzské elegance na tvý zahradě. Na týhle omáčce miluju, že i když je tak francouzsky elegantní, pořád je v ní trochu sprostoty :-)
Vytvořit sadu originálních omáček pro každou příležitost, která podtrhne jakýkoliv tvoje jídlo z grilu.
Představ si, že lidem, který máš rád, připravíš něco, na co nikdy nezapomenou. Takový ty chvíle, kdy zapomenete na čas a žijete jen teď a tady. Víš jak se to říká: "LÁSKA PROCHÁZÍ ŽALUDKEM!"
a jen tak mimochodem si to uděláš taky na ...
Myslel jsem na to, aby sis tyhle skvělý jídla mohl připravit i v zimě - přímo doma v kuchyni, bez grilu!
Nákupem mýho grilovacího kurzu se automaticky zařazuješ do soutěže o můj oblíbený gril Green Egg v hodnotě 50 tisíc korun.
31.7. vybereme vítěze a gril mu dovezeme. Ještě tohle léto na něm bude grilovat 🔥
To bych snad ani nebyl já, kdybych nepřihodil bonusy!
Tohle není výplod šílence! Fakt můžeš udělat i grilovanou limonádu, která bude tvou osvěžující parťačkou při dlouhých letních dnech. Říkám ti, že ta "zasyčí"!
Možná nejlepší věc, co si můžeš udělat na grilu. Bojíš se kostí? Nemusíš! Ukážu ti trik, jak si rybu připravit tak, aby ses mohl bezstarostně zakousnout!
V naší VIP skupině společně sdílíme recepty a společně vaříme v pravidelných live streamech.
Ve kterých ti odhalím tajemství grilování.
A za každým z nich si stojím.
A užijeme si z nich společně každou minutu.
Garantuju ti, že se s mým grilovacím kurzem nespálíš, ale kdyby náhodou mělo celý léto lejt nebo by měl nastat konec světa, tak dej vědět a já ti tvoje peníze vrátím.
Žádnej předprodej! Koupíš a můžeš rovnou rozpalovat gril! 🔥
Tenhle kurz můžeš darovat jako DÁREK ❤️. Po zakoupení ti na email přijde VOUCHER a je jen na tobě, co s ním uděláš. Jestli si ho necháš nebo někomu uděláš radost.